Aros Mobile Menu
Cum comand / platesc

Comanda

Comenzile pentru produsele noastre pot fi lansate pe site prin folosirea cosului de cumparaturi sau direct pe adresa noastra de mail: office@dgsolar.ro

Comenzile vor fi onorate in functie de existenta produselor pe stoc, cantitatea acestora sau de un anumit termen de livrare de la furnizorii nostri.

 

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul nostru. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de firma noastra, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: SC DG SOLAR SRL
Cont lei: RO60BRDE080SV62153420800, deschis la BRD
Cod unic inregistrare: 25289665

Sistemele fotovoltaice transforma energia solara în curent electric - cu ajutorul panourilor fotovoltaice.Energie solara Cu ajutorul panourilor fotovoltaice se poate produce curent pentru diferite necesitati: de la calculatoare de buzunar pana la centrale electrice de mari capacitati, prin tehnologii adecvate fiecarui produs.